Så här tillverkas Flaska


Funderar du över hur det kommer sig att en glasflaska kan göra så stor skillnad? Läs vidare för att se hur Flaska tillverkas samt för att få lite djupare insikt i vad det är som gör strukturerat vatten så speciellt

90min

TPS-programmering


2

Vattenreningssymboler


Gravyr

Först och främst graveras flaska.

Den första graveringen är ett batchnummer för att att kunna kvalitetskontrollera flaskor. Den andra graveringen är är ett kosmogram, eller mandala, som skyddar frekvensen i glaset när den väl laddas. Den tredje symbolen, ORO, i en rektangulär ruta är till för att effektivisera vattenstruktureringen.


 

Avprogrammering

Nu är det dags att avprogrammera glaset från gamla frekvenser.

Detta för att effektivisera själva programmeringen i steg tre.


TPS-programmering

I tredje och sista steget, vilket också tar längst tid, utsätts flaskorna för en frekvensprogrammering av en orgonkanon under 90 minuter.

Programmet innehåller frekvenser från naturen som är i symbios med källvatten vilket därefter kommer att influera all vätska som kommer i kontakt med flaskan. Frekvenserna programmeras in i glaset som består av silikondioxid (SiO2). Glaset innehåller ca. 71% SiO2. När vätska nu kommer i kontakt med glaset kommer information från glaset föras över till vätskan via kvantelektrodynamiska oscillationer som nu är inprogrammerade i glaset.